Skip links

WordPress: waarom is dat zo populair?

Een website bouwen zou je zelf kunnen doen. Misschien heb je het al eens gedaan, misschien ook niet. Het is geen hogere wiskunde, maar toch zijn er een aantal belangrijke tips. Wil je liever jouw website (link naar website pagina) laten bouwen? Doen wij voor je. Voor een belachelijk scherpe prijs

CMS

Daar heb je weer zo’n afkorting. Wat betekent het en wat doet het? Wij houden van simpele en duidelijke communicatie, dus willen we je graag uitleggen hoe en wat. CMS is de afkorting van Content Management System. Een programma waar jij inhoud kunt beheren van jouw website. Er bestaan natuurlijk meer van dit soort CMS-systemen. WordPress is daar één van.

WordPress

Dit CMS-systeem is oorspronkelijk bedoeld om mee te bloggen. Korte tekstberichten met waardevolle content (inhoud). Deze inhoud kun je aanpassen, vernieuwen en aanvullen zodat jouw doelgroep nuttige informatie kan lezen. Net zoals wij hopen dat jij onze informatie nuttig vindt.

In de loop der jaren is dit systeem uitgegroeid tot een van de populairste systemen om een website of webshop mee te maken. Oneindig veel functies, beheermogelijkheden en speciale thema’s. Of zelfs alles op maat gemaakt, speciaal voor jou.

Waarom is dit zo populair?

Simpel. WordPress is een gratis dienst met talloze mogelijkheden. Natuurlijk zijn ze niet gek bij WordPress: wil jij bepaalde functies? Dan moet je de portemonnee trekken. Zo kun je oneindig personaliseren, maar wel met een bepaald prijskaartje. Verder scoren de websites via WordPress behoorlijk goed in de welbekende zoekmachines, zoals Google. Wil je zelf aan de slag gaan met zo’n website? Neem daar dan de tijd voor. Wil je dit uitbesteden en geen omkijken hebben naar updates en onderhoud? Snappen we. Bel ons dan via 085 – 016 66 10 of mail naar sales@bulldogmedia.nl. Wij gaan dan direct voor je aan de slag met jouw website of webshop.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?