WordPress website laten maken.

Professionele websites die je zelf kunt onderhouden. Dat klinkt natuurlijk als een droom. Wat je absoluut moet weten? De prijs: wij zijn ongelofelijk betaalbaar. Vraag maar eens een offerte op, zodat je zelf kunt ervaren wat we bedoelen.

Wil jij jouw website altijd online hebben met de nieuwste updates? Dan kun je kiezen om het beheer uit handen te geven aan onze Virtual Professionals: zij onderhouden jouw website(s), webshop(s) en zijn op de hoogte van de nieuwste trends.

Een professionele website met een herkenning van jouw klant is de basis. Ontzettend leuk. Vervolgens wil jij natuurlijk dat je meer mensen naar jouw website trekt, en dat doe je door vindbaar te zijn. Hoe goed de website ook is, zonder bezoekers bereik je weinig. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website vindbaar is. En dat doen we op verschillende manieren. Wat dacht je van advertenties op verschillende kanalen? Zoals sociale media, maar natuurlijk ook de zoekmachines. Wil je organisch vindbaar zijn? Dan noemen we dat SEO. Technische optimalisatie van jouw site inclusief de juiste woorden op de juiste plek kan ervoor zorgen dat jij vindbaar bent én blijft. En je raad het al: ook dit doen we graag.
image-layers-3-01

WordPress Website Pakketten

Snel en professioneel online met 1 van onze 3 Website Pakketten.

One -pager

395
00
per maand
 • One-page website voor starters met groeiambitie
 • Perfect voor: starters & start-ups
 • 1 pagina (in 5 secties)
 • Onderhoud en support
 • SSL certificaat (groen slotje)

Website Plus

595
00
eenmalig
 • Complete website voor zelfstandige professionals
 • Perfect voor: kleine tot middelgrote ondernemers
 • 5 tot 10 pagina's
 • Onderhoud en support
 • SSL certificaat (groen slotje)
Populair

Op maat

895
00
eenmalig
 • Klantwervende website voor praktijken en studio's
 • Perfect voor: praktijken, (yoga)studio's, stichtingen
 • 10+ pagina's
 • Onderhoud en support
 • SSL certificaat (groen slotje)

De basis van elke website

Welk pakket jij ook kiest, onderstaande punten zijn standaard inbegrepen. Wel zo makkelijk.

Responsive webdesign

Jouw nieuwe website is natuurlijk volledig geoptimaliseerd voor de weergave op jouw telefoon of tablet. En natuurlijk op de computer voor de meest gebruikte browsers, zoals Safari, Google Chrome en FireFox.

Updates & onderhoud

Jouw website wil je natuurlijk altijd up-to-date hebben. Dat snappen we. Daarom voeren wij altijd eens per maand onderhoud uit aan jouw website of webshop. Zo ben jij verzekerd dat je altijd online bent. Alle plug-ins worden bijgewerkt zodat alles feilloos blijft werken.

Premium template

Jouw website wordt voorzien van een premium template van WordPress. Dit template is van hoge kwaliteit en vormt de technische basis van jouw online identiteit. Zo weet jij dat je een unieke website krijgt met de beste look & feel.

.

Support & advies

Vanzelfsprekend staan we altijd voor je klaar. Heb je vragen over een bestaande website? Schiet maar raak. Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Gratis advies hoort erbij. Bel of mail ons en we gaan direct aan de slag.

Hosting & domeinnaam

Jouw nieuwe website staat. En da’s fijn! Je krijgt er direct vijf mailadressen bij zodat jouw klanten je kunnen mailen. Zo kun je een apart mailadres aanmaken voor sales en administratie. Ook is jouw domeinnaam en hosting volledig geregeld: prettig voor jouw bezoekers.

Google Analytics

Vanaf nu ben jij site-eigenaar. Klinkt goed, toch? Dat betekent dat er veel data beschikbaar is. En daar kun jij iets mee. We zorgen ervoor dat jouw website gekoppeld is aan Google Analytics: je kunt inzien hoeveel bezoekers jij in de afgelopen periode hebt gehad. En je kunt zien wat het gebruikersgedrag is en de manier waarop ze je gevonden hebben.

WordPress CMS

Flexibel, stabiel en gemakkelijk aan te passen: dat is de basis van jouw website. Dat noemen we de WordPress CMS (Content Management System). Hierdoor kun je makkelijk video’s, foto’s en andere plug-ins installeren zodat jouw website optimaal is.

Optimale vindbaarheid

We melden jouw website aan bij de grote zoekmachines wanneer deze live staat. Dan wordt jouw site geïndexeerd: goed voor de online vindbaarheid. Natuurlijk houden we rekening met URL-structuur, de juiste teksten en afbeeldingen om dit verder te optimaliseren voor zowel Google als Bing.