Skip links

Website laten maken Zoutelande

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Een website laten maken in Zoutelande die extra omzet genereert voor jouw bedrijf. Haal maximaal resultaat uit je website!

Een moderne en strakke website laten maken in Zoutelande. Dat is een belangrijke stap die jouw bedrijf veel voordelen biedt! Wist je dat een gemiddelde ondernemer ruim €30.000 per jaar extra verdient via zijn website? Dat is ruim 5 keer meer dan een ondernemer gemiddeld verdient via zijn website. De sleutel volgens deze gedreven ondernemers is simpel: strak design, constante updates en een goedwerkende website opbouw.

Waar een bedrijfswebsite laten maken vroeger gezien werd als een luxe, is het vandaag de dag één van de belangrijkste succesfactoren van je bedrijf. Je website is een plek om informatie over je bedrijf, product en/of dienstverlening te delen. Nieuwe klanten zien in één oogopslag wie je bent, wat je doet en waarom je anders bent dan je concurrent in Zoutelande. Deze eerste indruk is bepalend of zij wel of geen contact met jou opnemen. Een goede website wekt vertrouwen en betrouwbaarheid.

Daarnaast is je website je beste marketingmedewerker. Met een goedwerkende website ben je 24/7 zichtbaar voor je potentiële klanten in en rondom Zoutelande. Door zichtbaar te zijn op de juiste plaatsen kan jij je omzetcijfers verhogen naar een niveau waar je altijd van hebt gedroomd!

Een website voor ondernemers uit Zoutelande die voor jou werkt, in plaats van andersom!

Kwalitatieve websites voor ondernemers uit Zoutelande staat hoog op onze lijst! Elke website voldoet aan onze kwaliteitsvoorwaarden. Ze zijn responsive en conversiegericht. Met onze hoogwaardige techniek zorgen we ervoor dat onze websites er modern en professioneel uitzien, optimaal functioneren en gebruiksvriendelijk zijn. Ook houden we rekening met de vindbaarheid van de website door ervoor te zorgen dat hij Google-vriendelijk is opgebouwd. Elke website wordt gebouwd in WordPress, waardoor het makkelijk is om zelf de content te beheren.
Al onze website pakketten hebben aanvullende pakketten die bijdragen aan de winstgevendheid van jouw website. Naast het ontwikkelen van een nieuwe website kan je er namelijk ook voor kiezen om de website door ons te laten vullen met teksten, afbeeldingen en video’s. Ook denken we graag mee in marketing gerichte vervolgstappen. Ook deze zorgen ervoor dat jouw website winstgevend is en blijft. Bulldog Media biedt het totaalplaatje dat zorgt voor een winstgevende website voor jouw onderneming. Een goede reden dus om een website te laten maken in Zoutelande.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEBSITE LATEN MAKEN Vragen van ondernemers uit o.a. Zoutelande

Waar is de website in gebouwd?
Wij bouwen al onze websites in WordPress. WordPress is een veilig en vertrouwd systeem waar veel mee mogelijk is. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij raden daarom aan aan ondernemers in Barendrecht een WordPress website te laten maken. Er kunnen verschillende soorten media worden toegevoegd, denk aan tekst, foto’s en video’s. Binnen WordPress hebben onze experts een ‘eigen’ omgeving gemaakt waarin wij al onze websites bouwen. Dit zorgt ervoor dat onze website veilig blijven en makkelijk te beheren zijn voor ons en voor jou!

Kan ik de website zelf aanpassen?
Nadat wij de website hebben opgeleverd kan jij zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Hiervoor is geen voorkennis nodig over het ontwerpen of onderhouden van websites. Dit is één van de redenen waarom wij kiezen voor WordPress als CMS. Je ontvangt van ons een handleiding zodat jij gemakkelijk je website kunt aanpassen.

Zit ik vast aan een contract?
Als je een website door ons laat maken zit je niet vast aan een contract.
Wil je naast het bouwen van de website, de website door ons laten onderhouden? Daarvoor bieden wij optioneel verschillende Hosting- & Onderhoudspakketten aan!

Zit er een contactformulier bij?
Het is natuurlijk belangrijk dat jouw klanten je makkelijk kunnen bereiken. Daarom is een contactformulier één van de modules die standaard zijn inbegrepen bij elke website die wij ontwikkelen. Bekijk ook onze andere modules!

Wat moet ik aanleveren?
De informatie die wij van jou nodig hebben hangt af van je wensen. Aan de hand van het pakket en de eventuele diensten die je kiest, laten wij weten welke informatie we van je nodig hebben. Zo heb je voordat we aan het proces beginnen scherp wat er van jou wordt verwacht en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat is inbegrepen in de website?
Als je een website bij ons laat maken, krijg je een website die beschikbaar is op alle apparaten. In de websites wordt er rekening gehouden met SEO en ze zijn zo ingericht dat het voor jou makkelijk is om zelf aanpassingen te maken en content toe te voegen.

Waarom zou ik voor Bulldog Media kiezen?
Wij zijn een jonge en frisse agency en we luisteren goed naar jouw wensen. Met onze kennis bouwen we moderne, professionele en klantvriendelijke websites die passen bij jouw onderneming! We zijn flexibel en zorgen dat jij alles uit jouw website kan halen.

Meer informatie?
Deze lijstjes geven een indruk van de soorten websites die wij maken. Bekijk ook onze voorbeelden om een goede indruk te krijgen van wat wij u kunnen bieden. Wilt u een mooie website volgens de Bulldog Media formule of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  Bulldog Media

  Bulldog Media

  + Herkenbaar
  + Professioneel
  + De juiste kennis in huis
  + Thuis in de digitale wereld

  1 1
  Kan ik je ergens mee helpen?