Skip links

Website beheren en onderhouden

Een website online hebben is fijn. Zo kunnen jouw klanten lezen wat jij doet, waarom je dit doet en hoe je dit doet. Zo’n website online houden is een ander verhaal: daar gaat tijd inzitten. Hieronder een aantal belangrijke punten om jouw website te onderhouden (link naar websitebeheer).

Online blijven

Online zijn en online blijven. Lijkt op elkaar, maar toch is het behoorlijk anders. Het is van belang dat jouw website gevonden wordt, dat de content up-to-date blijft en dat alle linkjes blijven werken. Je wilt natuurlijk geen error zodra potentiële klanten het offerte-formulier invullen. Om deze errors te voorkomen, is het noodzakelijk om updates te blijven uitvoeren. Zo is jouw systeem altijd bij en blijft jouw website online.

Gevonden worden

Jouw klanten moeten jouw bedrijf vinden. En om dat mogelijk te maken, moet jij bezig blijven met onlinecommunicatie. In de vorm van blogs, foto’s, video’s en sociale media. Maar ook de teksten op jouw website kunnen af en toe een likje verf gebruiken. Wees hiervan bewust zodra je besluit om online aanwezig te zijn. Blijf dan ook online aanwezig en zorg voor regelmatige updates voor jouw content en jouw doelgroep.

Uitbesteden

We kunnen ons voorstellen dat je denkt: ‘daar heb ik geen tijd voor’. Laat ons dan jouw webbeheer doen. Wij zorgen voor updates, upgrades, integraties met sociale media en het aanpassen van de content. Dat kunnen we wekelijks doen. Of maandelijks. Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw bedrijf en jouw wensen.

Wil je even een half uurtje sparren? Dat kan via 085 – 016 66 10. Liever een mail sturen? Dat kan naar sales@bulldogmedia.nl. We beloven je dat je snel antwoord krijgt.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?