Skip links

Website

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

+ Uniek & op maat
+ Gebruiksvriendelijk
+ Professioneel
+ Gemakkelijk in gebruik

Website ontwikkeling

Je wilt dus een nieuwe website of webshop laten bouwen. Dat is hartstikke leuk. Leuk voor ons, want we doen eigenlijk niks liever, maar nog leuker voor jou! En vooral nuttig, want alleen met een eigentijdse en onderscheidende website of webshop kun je echt het verschil maken. Veel tevreden klanten die jou voorgingen, kunnen erover meepraten.

Een goed ontwerp

Heb je al een goed ontwerp? Dan kunnen wij deze uiteraard doorvoeren op je nieuwe website. Wil je een volledig nieuw design, en ons even lekker laten zweten, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen uit allerlei pakketten die bij jouw wensen aansluiten. Zowel gestandaardiseerd als maatwerk.

Kleurstelling bepalen

Nadat we gezamenlijk de gewenste kleurstelling en eventueel logo-ontwerp hebben bepaald, implementeren we het geheel in jouw nieuwe website. Al onze websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is de meest gebruikte webdesignsoftware ter wereld en is niet alleen zeer geschikt voor mobieltjes en tablets, maar zorgt er ook voor dat jouw website of webshop beter gevonden wordt.

Bekijk onze cases

Website laten maken door Bulldog Media

Bij Bulldog Media ben je aan het juiste adres voor webdesign of ontwerp van je webshop. Zowel standaard als maatwerk. Dat doen we in WordPress. Zo wordt jouw website of webshop niet alleen beter gevonden, maar werkt hij ook op mobieltjes en tablets (responsive) en is hij eenvoudig te beheren.

Starten met jouw website
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Bulldog Media!
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?