Skip links

Website

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

+ Uniek & op maat
+ Gebruiksvriendelijk
+ Professioneel
+ Gemakkelijk in gebruik

1 1

Een website laten bouwen

Zoek je een website voor je onderneming of voor een hobby? Bij Bulldog Media ben je aan het juiste adres! Als je beter op internet gevonden wilt worden is het natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je één centrale plek hebt waar je gevonden kan worden. Een website is de ideale manier om op internet gevonden te kunnen worden.

Een website zorgt ervoor dat je jezelf kunt onderscheiden van de anderen. Door een goede website te hebben, kun je laten zien dat je professioneel bent en je je klanten goed hulp kan bieden. De klanten die wij voorheen hebben gehad kunnen je vertellen dat ze erg tevreden zijn over onze diensten.

Het ontwerp van de website

Om een professionele indruk te maken met je website is het belangrijk om het juiste ontwerp te kunnen gebruiken. Door het juiste ontwerp te gebruiken, is het mogelijk om de juiste uitstraling te hebben naar je klanten. Als je zelf een ontwerp in gedachten hebt, kunnen wij deze helemaal voor je uitwerken. Als je nog niets in je hoofd hebt, is het ook mogelijk om gebruik te maken van één van de gestandaardiseerde modellen.

Logo ontwerp

Bij een website hoort natuurlijk ook een logo. Door een logo voor je website te hebben, is het namelijk mogelijk om professioneel over te komen. Het logo ontwerp is echter niet altijd even makkelijk. Een logo moet passen bij je onderneming. Echter moet het ook passen bij wat je doet en waar je voor staat.

Het logo is niet altijd even makkelijk te vinden. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden voor een logo. Zo is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste uitstraling kunt bieden met je logo. De kleuren van het logo zijn hier een belangrijk onderdeel van.

De kleuren van de website

Om de juiste uitstraling met je website te geven, is het belangrijk om de juiste kleuren op je website te hebben. Door de juiste kleuren te hebben, is het mogelijk om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid hebt om professioneel over te komen. Vaak worden kleuren gebruikt die ook bij het logo passen.

Nadat we dit samen bepaald hebben, gaan wij aan de slag met het implementeren van de website. Dit zullen wij altijd doen door middel van WordPress. Dit is software die op je website geïnstalleerd kan worden om de website te besturen. Hierdoor is het mogelijk om je website toegankelijk te maken voor gebruikers op mobiel of tablet.

Wij werken o.a. voor:

Starten met jouw website
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Bulldog Media!
Kan ik je ergens mee helpen?