Web hosting van Bulldog Media

Laten we eerlijk zijn: de eerste indruk telt. En daarom is een duidelijke huisstijl inclusief logo onmisbaar om jouw bedrijf naar voren te laten springen. Precies dát is wat wij doen bij Bulldog Media: het ontwikkelen van een unieke huisstijl, een passend logo en vanzelfsprekend word jij eigenaar van het geheel. Het is tenslotte jouw identiteit en logo.

Webhosting

Webhosting is het onderbrengen van je website of webshop op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers.

Je huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Domeinregistratie

Een domeinnaam is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .nl). Je domeinnaam is het onderdeel van je internet en e-mailadres.

Om een domeinnaam te kunnen gebruiken is het nodig dat je je gewenste domeinnaam registreert. Na je domeinnaamregistratie is je domeinnaam alleen van jou. De registratie brengt vele voordelen mee, denk daarbij aan: beheer e-mail, snelheid, professionele uitstraling en toename commerciële mogelijkheden. Wij bieden ook domeinverhuizing aan.

Back-up en support

Je website moet technisch goed in orde blijven. Zie het net als bij een auto. Je schaft een auto aan, maar daarna heeft hij wel onderhoud nodig om goed te blijven rijden.

Je beschermt je computer tegen virussen, maar het is van belang dat je jouw website tegen problemen beschermt. Het grootste belang is dat jouw website steeds op de stabiele versie van wordpress blijft draaien. Dat geldt ook voor de versies van de extenties die aan de wordpress-installatie zijn toegevoegd. Het is ook belangrijk dat je de juiste rechten hebt, want het is niet de bedoeling dat iedereen er zomaar bij kan.

En….. wat uitermate van belang is dat er steeds een back-up van jouw website wordt gemaakt en dat er gecontroleerd wordt of deze back-up ook herplaatsbaar is.
Webhosting

Bekijk ook onze andere diensten

Bulldog Media is een full service webdevelopment bureau die gespecialiseerd is in alle online werzkaamheden. Bekijk daarom ook onze onderstaande andere diensten eens.

Met het juiste beheer is uw website altijd up to date.