Skip links

Waarom een tekstschrijver inhuren

We weten heus wel dat jij jouw onderneming bent gestart voor oneindig succes. En om anderen te helpen. Laten wij je daarom helpen met een aantal tips voor jouw online- en offlinecommunicatie. Zo blijf je de concurrentie voor en kun jij je onderscheiden van de rest.

Stijl van communicatie

Hoe communiceer jij met klanten? Informeel of formeel? Een belangrijkere vraag dan je misschien denkt. De manier waarop jij communiceert met jouw klanten moet de rode draad zijn van de communicatie. Als jouw website erg formeel is, maar jouw mailtjes sluit je af met: ‘Later, pik’ dan matcht dat niet. Zorg daarom dat jouw communicatie op alle platformen (sociale media ook!) hetzelfde is. Eenduidige communicatie zorgt voor eenheid en herkenbaarheid. En dat wil je voor jouw bedrijf.

Kijkje van buitenaf

Jij weet het meeste van jouw onderneming. Soms is het toch wel handig om iemand anders jouw verhaal te laten vertellen. Een tekstschrijver (of copywriter) kan jouw teksten namelijk aanpassen aan de juiste doelgroep. Zo kunnen zij jouw verhaal vertellen op de juiste manier. Wist je dat wij eigen tekstschrijvers (link naar teksten) hebben?

Vindbaarheid

Online vindbaarheid is essentieel. Als jij niet gevonden wordt, kun je minder omzet draaien. Wij willen natuurlijk dat jij online een groot succes wordt. Laat daarom een tekstschrijver eens kijken naar de content op jouw website. Door kleine aanpassingen te doen, kun je al grote stappen zetten. Zo waardeert Google jou op bepaalde zoekwoorden, zodat jij hierop gevonden wordt. Altijd handig om te doen.

Spelling

Schrijven of spreken. Liggen dicht bij elkaar, maar toch zo ver weg. Spelling komt daarbij ook om de hoek kijken. En niet iedereen weet alle regeltjes. Of houdt zich aan deze regels. Spelfouten online komen slordig over. En onprofessioneel. Laat daarom een tekstschrijver jouw teksten beoordelen. Of herschrijven.

Wil je meer weten over wat tekst voor jouw onderneming kan betekenen? Bel ons via 085 – 016 66 10. Vinden we leuk.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?