Skip links

Vertel jouw eigen verhaal online

Natuurlijk ben jij de beste in de branche. Iets met WC-eend. Ken je die niet? Geen probleem, we leggen je alles uit hoe jij goed naar voren kunt komen in jouw branche en hoe jij je kunt onderscheiden van de concurrent.

Uniek

We beginnen bij het begin, wel zo makkelijk. Jij hebt een onderneming en jij wilt daar jouw klanten zo goed mogelijk mee helpen. Je kunt natuurlijk zelf vertellen hoe fantastisch het is en waar de klant de voordelen kunt pakken. Dat is de basis, het begin. Maar als je dit dan toch vertelt, doe dit dan op een unieke manier. We horen je denken: da’s lekker makkelijk. Maar het is makkelijker dan je denkt, en wij hebben een aantal tips.

Schrijfstijl

Als jij op een verjaardag bent en je praat met kennissen of familie, dan is dat (hopelijk) ontspannen, toch? Je vertelt vol trots over je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt. Je communiceert ook op deze manier met je klanten: ontspannen en niet zo stijf. Waarom heb je online dan moeilijke teksten staan in een formele variant? Precies. Zorg ervoor dat jouw schrijfstijl online matcht met hoe je in het echt bent. Hoe jouw bedrijf is. Dus zo lastig hoeft het niet te zijn. Heb je zelf moeite met het een en ander op papier zetten? Mail dan eens naar sales@bulldogmedia.nl. Dan plannen we een (digitale) meeting in waarbij we je allemaal vragen stellen. En jij jouw verhaal kunt vertellen. Dan zorgen wij dat we het op de juiste manier opschrijven.

Toegevoegde waarde

Natuurlijk hopen we dat je een unieke onderneming hebt. Waarbij je de enige op de wereld bent met jouw product of dienst. Is dat niet het geval? Dan heb je misschien last van concurrentie. En da’s helemaal niet zo erg: de taart is vaak groot genoeg en iedereen kan een stukje mee-eten. Wat dan wel belangrijk is: wat is de toegevoegde waarde van jouw product of dienst? En waarom moeten klanten dit juist bij jou aanschaffen? Speel hierbij in op emoties. Een Wc-rol-houder is hartstikke handig en iedereen heeft het nodig. Maar wat is de achterliggende emotie? Je wordt er misschien gek van dat jouw partner continu de rollen laat slingeren. Of dat jouw gasten klagen dat er geen houder in de buurt zit van het toilet. Da’s toch vervelend. Koop dan deze makkelijk te bevestigen houder. Je snapt waar we heen willen, toch?

Bij Bulldog Media willen we graag mensen helpen. Ondernemers meer bekendheid laten krijgen online. Want daar zijn we tenslotte goed in. Denken we. Geloof je ons niet? Check dan eens onze reviews. Dan kun jij je misschien wel vinden in wat anderen over ons schrijven.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?