Skip links

Verbeteren door feedback

Feedback is niet altijd even leuk. Dat geven we toe. Maar toch raden we je aan eens in de zoveel tijd (afhankelijk van jouw product, dienst en agenda) toch even een onderzoek te doen. Of te laten doen. Door middel van de feedback van jouw websitebezoekers of eindgebruikers kun jij jouw business laten groeien. Want van een groeiend bedrijf houden we bij Bulldog Media.

Stel, jij laat een toffe website of webshop bouwen. Door bijvoorbeeld Bulldog Media. Dan ben je onwijs trots op het resultaat. Dat snappen wij als geen ander. Toch is het essentieel om jouw website te blijven veranderen en aan te passen, om het gebruik te optimaliseren. Hoe je dat doet? Door simpelweg af en toe wat feedback te vragen van jouw websitebezoekers.

Allereerst koppel jij jouw bedrijf aan Google Analytics. Via deze tool kun jij het verkeer meten, via welke kanalen de bezoekers binnenkomen en op wat voor pagina’s of afbeeldingen er wordt geklikt. Als je dit eenmaal weet, kun je deze pagina’s eventueel anders indelen, met meer content, of juist de minder presterende pagina’s aanpassen met actuele content, zoals teksten, video’s of foto’s.

 

Een ander essentieel onderwerp van jouw website: hoe makkelijk en snel kunnen mensen hun contactgegevens achterlaten. Of hoe snel kunnen ze een bestelling plaatsen? Als de flow van jouw website niet optimaal is volgens de eindgebruikers, dan dien je dit natuurlijk aan te passen. Of finetunen, zoals wij dat vaak noemen.

Voor veel mensen klinkt het onlogisch om een website eens in het jaar aan te passen. Voor ons is dit gesneden koek: door het verbeteren van jouw website of webshop, krijg je meer bezoekers. Meer bezoekers kunnen zorgen voor een verhoogde omzet en een tevreden klant. En dat is precies wat jij wilt, toch?

Laat ons vooral weten wat jij vindt van jouw eigen webshop of website. En laat ons daar ook eens vrijblijvend naar kijken. Dan kunnen we samen een stappenplan maken om de feedback van jouw klanten door te voeren. Zo zorgen we samen voor een verbetering in de online-wereld.

Je kunt jouw website doorsturen via sales@bulldogmedia.nl. Dan gaan wij meteen even rondkijken, een plan bedenken met een scherpe offerte. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, wat je mag verwachten en wanneer jouw vernieuwde site online staat. Tot snel!

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?