Skip links

Uniek en persoonlijk: jouw online webshop

We kunnen het niet genoeg schrijven. Zeggen. Of eventueel schreeuwen, als dat helpt. Wees uniek. Sinds de uitbreek van corona zijn meer ondernemers online te vinden dan ooit. En dat is een positieve wending. Voor ons dan. Maar ook voor jou liggen hier de kansen. Wij vertellen je precies hoe je deze kansen kunt benutten.

Unieke producten of diensten

Als je gaat beginnen met een webshop, heb je een aantal opties. Of je gaat voor een uniek product of dienst waarmee jij de wereld gaat veroveren. Of natuurlijk lokaal impact kunt maken. Je kunt ook een concurrent kopiëren waarvan jij weet dat deze onderneming goed draait. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is een betere ervaring bieden aan de klant. Denk dit goed uit en laat dit ook online goed doorschemeren: zorg voor duidelijke, eenduidige en unieke communicatie waardoor jouw klanten zich aangesproken voelen.

Customer Journey

Ja, we gooien gewoon een Engels woord in deze blog. Om je te triggeren, maar ook gewoon omdat het een essentieel onderdeel is van jouw online winkel. Jij wilt namelijk dat de route van het product naar de kassa zo efficiënt mogelijk is ingedeeld. En dat de klant misschien geen moeilijke dingen hoeft te doen als een account aanmaken, een aantal mails ontvangen voordat alles rond is en dan pas een bestelling kunnen plaatsen. Keep it short and simple, KISS.

Productomschrijvingen

Iets waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten: het schrijven van de juiste productomschrijvingen. Maar des te belangrijker is het: jij wilt ten eerste jouw klanten op de juiste manier informeren wat jouw producten kunnen. En wat dus de toegevoegde waarde is van jouw winkel. Daarnaast wil je ook goed gevonden worden op relevante zoekwoorden: zorg daarom dat je van tevoren een zoekwoordenonderzoek laat uitvoeren op jouw producten of diensten. Zo weet je precies hoe je kunt schrijven zodat de grote zoekmachines jouw webshop kunnen indexeren.

 Bulldog Media helpt jou bij al jouw online uitdagingen. Zoals het opzetten van een webshop of website. Of het ontwikkelen van een toffe huisstijl zodat jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Wil je productfoto’s of websiteteksten uitbesteden? Ook dat kan onder het dak van Bulldog Media.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?