Skip links

Social media

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Social media

Social media

+ Laat jouw website opvallen
+ Een groot bereik
+ Op maat gemaakte campagnes
+ Vergroot jouw bezoekersstroom

1 1

Je onderneming promoten via social media

Wil je je onderneming promoten? Bulldog Media biedt online promotie via social media aan! Als je een onderneming hebt, is het belangrijk om alle kansen goed te benutten om jezelf te promoten. Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf kunt promoten. Eén van de manieren waar je voor kunt gaan, is jezelf promoten via social media. Omdat tegenwoordig bijna iedereen op social media te vinden is, is het mogelijk om hier veel voordelen uit te halen.

Vroeger zag je vaak een advertentie in de krant of in een tijdschrift te voorschijn komen. Tegenwoordig is dit echter bijna niet meer te vinden. Er wordt nu namelijk vaker gekozen voor social media. Aangezien iedereen op social media te vinden is, is het ook mogelijk om je als onderneming op social media te promoten.

De belangrijkste social media platforms

Er zijn verschillende social media platforms te vinden. Het is echter niet te doen om op alle social media platforms te focussen. Daarom is het handig om een aantal platforms te selecteren waarop je je kunt focussen. Naast dat het belangrijk is om een social media platform te selecteren, is het ook belangrijk om een soort content die je wilt maken te selecteren. Door content te selecteren, is het mogelijk om een bepaald publiek aan te trekken.

De grootste social media platforms in Nederland zijn:

  • Facebook (10 miljoen gebruikers in Nederland)
  • Youtube (9 miljoen gebruikers in Nederland)
  • Instagram (6,5 miljoen gebruikers in Nederland)
  • LinkedIn (5 miljoen gebruikers in Nederland)
  • Twitter (3,5 miljoen gebruikers in Nederland)

Ook zijn er een aantal platforms die veel aan het groeien zijn of vooral een bepaalde doelgroep aantrekken. Hierbij moet je denken aan platforms zoals:

  • TikTok (3 miljoen gebruikers in Nederland)
  • Snapchat (3 miljoen gebruikers in Nederland)

Als je een bepaalde doelgroep wilt bereiken met je promotie, is het mogelijk om het juiste platform hiervoor uit te zoeken. Als je een jonge doelgroep heb, kunnen social media platforms zoals Instagram, TikTok en Snapchat een goede optie zijn om op te focussen.

Campagnes van Bulldog Media

Wij bieden de mogelijkheid aan om campagnes voor je te voeren. De campagnes die wij kunnen voeren lijken op de traditionele campagnes die je veel tegen kunt komen bij offline marketing. Social media is echter een makkelijke manier om een wijdere doelgroep te bereiken.

De campagnes die wij voeren, voeren wij vooral op social media. Ook zullen wij campagne voor je voeren op het internet. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van blogs en nieuwsberichten. Naast social media is dit een goede manier om meer gevonden te worden.

Wij werken o.a. voor:

Social media campagne starten door Bulldog Media

Effectieve online marketing begint bij een website en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Om jouw doelgroep ook actief via social media te bereiken, ontwerpen we een pagina of kanaal voor jou op Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn en/of Twitter. Daarna zetten we online campagnes op met behulp van o.a. blogs, nieuwsberichten, banners en apps.

Starten met jouw social media
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Bulldog Media!
Kan ik je ergens mee helpen?