Skip links

Social media

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Social media

Social media

+ Laat jouw website opvallen
+ Een groot bereik
+ Op maat gemaakte campagnes
+ Vergroot jouw bezoekersstroom

Social Media

De tijd dat je voor je reclame blindelings een advertentie plaatste in een krant, tijdschrift, huis-aan-huisblad of bushokje ligt allang achter ons. Met de opkomst van online promotie, en social media in het bijzonder, hebben zelfs Tv- en radioreclame aan betekenis verloren. Dat is niet zo gek als je kijkt naar de duizelingwekkende aantallen gebruikers van social media.

De belangrijkste social media anno 2022 zijn:

  • Facebook (ca. 10 miljoen gebruikers in NL)
  • Youtube (ca. 9 miljoen gebruikers in NL)
  • Instagram (ca. 6 miljoen gebruikers in NL)
  • LinkedIn (ca. 5 miljoen gebruikers in NL)
  • Twitter (ca. 3 miljoen gebruikers in NL)
Als bedrijf wil je die miljoenen Nederlanders die nog nét geen 24/7 online zijn natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Maar hoe pak je dat aan?
Om te beginnen heb je een ontwerp nodig dat voor een goede herkenbaarheid qua uitstraling en huisstijl is afgestemd op jouw website. Wij kunnen bijvoorbeeld een geschikte foto bewerken in de huisstijl van jouw website en op het juiste formaat aanleveren of op de voor jouw bedrijf of organisatie relevante social media plaatsen. Welke dat zijn onderzoeken wij voor je.

Online marketingcampagnes

Vervolgens bepalen we per social medium de voor jou relevante (sub-)doelgroep. Hiervoor hebben wij allerlei tools tot onze beschikking. Net als bij traditionele offline media kunnen wij voor jou online campagnes opzetten. Dit doen we onder andere met behulp van blogs en nieuwsberichten, maar bijvoorbeeld ook door het plaatsen van banners op diverse media en apps. Met als ultiem doel om potentiële klanten naar jouw website of webshop te lokken en hen op de hoogte te houden van jouw producten en/of diensten.

Bekijk onze cases

Social media campagne starten door Bulldog Media

Effectieve online marketing begint bij een website en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Om jouw doelgroep ook actief via social media te bereiken, ontwerpen we een pagina of kanaal voor jou op Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn en/of Twitter. Daarna zetten we online campagnes op met behulp van o.a. blogs, nieuwsberichten, banners en apps.

Starten met jouw social media
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Bulldog Media!
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?