Skip links

SEO

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

+ Goed vindbaar
+ Meer omzet
+ Vrijblijvend proberen

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

+ Goed vindbaar
+ Meer omzet
+ Vrijblijvend proberen

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

+ Goed vindbaar
+ Meer omzet
+ Vrijblijvend proberen

Seo vriendelijk

Seo vriendelijk

+ Juiste content codering
+ Goed geschreven teksten
+ Google richtlijnen
+ Volledig geoptimaliseerd

1 2 3 4 4

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization of – in het Nederlands – zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is om meer bezoekers naar jouw website of webshop te trekken via de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Dit doe je door je website te optimaliseren en hem daarmee hoger te laten ranken voor bepaalde zoektermen. Hoe meer mensen jou via zoekmachines als Google weten te vinden, hoe meer omzet jij binnenhaalt. Het mooie van SEO is dat de bezoekers die je ermee binnenhaalt ‘gratis’ zijn. Je bent dus geen extra advertentiekosten kwijt. Dit maakt dat een SEO-campagne zorgt voor duurzaam resultaat.

Waarom investeren in SEO?

Voor ieder bedrijf dat graag succesvol wil zijn op het internet is SEO een essentiële marketingtechniek. Meer dan 90% van de mensen die op zoek gaan naar een product of dienst begint namelijk met zoeken via een zoekmachine. Vaak zijn deze mensen al behoorlijk koopgericht, waardoor ze zeer waardevolle bezoekers zijn. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is om bovenaan in de zoekmachines te staan.

Gratis bezoekers

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om bezoekers naar je website te trekken. Denk bijvoorbeeld aan Search Engine Advertising (SEA), oftewel het inzetten op advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Maar het grote nadeel hiervan ten opzichte van SEO is dat je advertentiekosten betaalt voor iedere gebruiker die je website bezoekt. Dit terwijl de bezoekers die je binnenhaalt via de organische zoekresultaten ‘gratis’ zijn.

Bekijk onze cases

Laat ons jouw website beter vindbaar maken!

Bij een goede SEO-campagne komt, zoals je inmiddels hebt gelezen, heel wat kijken. Duizelt het je al? Laat ons dan jouw website of webshop beter vindbaar maken door middel van een SEO-campagne op maat. 

Door onze jarenlange ervaring, grote kennis van zaken en toegang tot allerlei professionele tools zijn wij jouw perfecte partner op het gebied van SEO. Vul het formulier hieronder in en wij maken graag een plan voor jou op maat. Onze specialisten kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan! 

Zoekmachine optimalisatie

Behaal de eerste positie van Google dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kan ik je ergens mee helpen?