Partners van Bulldog Media

Natuurlijk doen we het meeste in-huis. Door onze eigen specialisten. Gelukkig hebben we ook een team van partners om ons heen verzameld.
Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Wefact
WeFact

In weFact maak jij eenvoudig facturen en offertes. Passend en op maat, zoals jij dat wilt. Inkoopfacturen inboeken? Geen probleem. Zo heb je altijd een actueel inzicht in jouw administratie.

 

Webwinkelkeur

Ook wij hebben een hart voor de zaak. Voor die van ons, maar ook voor jouw zaak. Alle webwinkels met een hart voor de zaak zijn lid van hét webwinkelkeurmerk. Inclusief het reviewsysteem van WebwinkelKeur

 

Mollie
Mollie

De beste betalingservaring voor jouw klanten. Wij verbeteren continu onze betaalmethodes.

 

 

 

Trustpilot
Trtustpilot

Gratis beschikbaar voor bedrijven én consumenten. Wereldwijd. Door jouw ervaringen te delen, kunnen anderen betere keuze maken en bedrijven hun service aanscherpen. Een echte win-win.

 

Trengo
Trengo

Alle verschillende communicatiekanalen stroomlijnen in een krachtige inbox. Samenwerken met jouw team en het automatiseren van conversaties zorgen voor de beste klantervaringen.

 

Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie-software die bedrijven herkent op jouw website. Eenvoudig worden deze bedrijven weergegeven in jouw eigen omgeving zodat je direct contact kunt leggen met waardevolle bezoekers. Nooit meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes: direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

Van den dolder advocatuur
Van den Dolder advocatuur

Niet één, maar twee stappen vooruitdenken. Met kennis, lef en creativiteit wordt altijd de beste oplossing voor de ondernemer behaald.