Eerst even netjes voorstellen

Full-service en no-nonsense. Zomaar twee termen die ons omschrijven. En onze werkwijze. Ook onder de rook van Rotterdam geldt: niet lullen maar poetsen.

We houden van aanpakken en hebben ontzettend veel plezier in ons werk. Vanzelfsprekend krijg je te maken met onze professionals, maar daarover later meer. .

Wie zijn wij

Wij zijn Bulldog Media. De kenmerken van een bulldog? Die weet je misschien wel. Om je geheugen op te frissen: vriendelijk maar ontzettend vrolijk. En dat zijn wij ook. Door te werken met professionals ontwikkelen wij digitale oplossingen waar we van gaan blozen. Niet van schaamte, maar van enthousiasme en complimenten. Want laten we eerlijk zijn: we doen het voor jullie, om jullie zo tevreden mogelijk te krijgen. En natuurlijk omdat we ons werk zo ontzettend leuk vinden.

Digitale communicatie is wat wij doen. Tegen een belachelijk scherpe prijs. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw uitdaging? Dan kun je hier jouw gegevens achterlaten en nemen we snel contact met je op. Vaak al binnen 24 uur.

Onze werkwijze

Wij ontwerpen, bouwen en denken met je mee voor jouw digitale uitdaging. Je kunt ons ook wel digitale freaks noemen, want niets is te gek. We zijn niet voor niets een full-service internetbureau met eindeloze mogelijkheden. Zoals webdesign, hosting, SEO, teksten, video- en fotografie. We gaan door totdat jij tevreden bent. Want als jij dat bent, zijn wij dat ook.

Wist je al dat je een videocall kunt inplannen? Dan kunnen we samen sparren. Helemaal gratis en voor niets. Zo weet jij met wie je te maken hebt, en kunnen wij ervoor zorgen dat we onze beloften nakomen.
Bulldog Media