Skip links

Online marketing

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Online marketing

Online marketing

+ Geoptimaliseerde teksten
+ Websiteoptimalisatie
+ Linkbuilding
+ Social media

1 1

Online marketing

‘Even iets googlen’ levert al snel honderdduizenden tot miljoenen resultaten op. De meesten van ons lezen echter alleen de eerste 1 of 2 pagina’s en komen dus niet verder dan enkele tientallen websites. Zo gaat het dus ook met jouw website of webshop. Het is dus cruciaal om ervoor te zorgen dat zoekmachines als Google jou niet alleen makkelijk vinden, maar ook hoog op de lijst plaatsen.

Systematieken en tools

Hoe de algoritmes die zoekmachines voor zoekopdrachten gebruiken er precies uitzien is grotendeels gissen. Maar er zijn wel degelijk systematieken en tools om jouw website hoger in de lijst van zoekresultaten te krijgen. Dit is het gebied van Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie, en dat omvat onder andere:
  • SEO geoptimaliseerde teksten (content marketing)
  • Websiteoptimalisatie
  • Het gebruik van meta-titels & meta-omschrijvingen
  • Linkbuilding
  • Social media
  • Google Business
  • ‘Responsive’ website (dwz: ook geschikt voor mobiele apparaten)

‘Google-friendly’

Goed gevonden worden in zoekmachines en deze positie handhaven gaat dus niet vanzelf en vraagt ook inspanningen op langere termijn. Bijvoorbeeld middels SEO-campagnes. Heb je eenmaal de gewenste positie te pakken, dan kan de campagne met minder trefwoorden af en ga je kosten besparen. Wil jij ook Google-friendly worden? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

Wij werken o.a. voor:

SEA (Adverteren in zoekmachines)

In de hele wereld wordt er gebruikgemaakt van diverse zoekmachines. Google is hierin op dit moment de marktleider, met een percentage van 95%. Google heeft zijn eigen advertentiesysteem, genaamd Google Adwords. Binnen Google Adwords betaal je wanneer je wil dat jouw advertentie op bepaalde zoekwoorden worden getoond in de resultaten. Het voordeel van Google Adwords is dat je vandaag de campagne maakt en de volgende dag direct bovenaan in de zoekresultaten van Google wordt getoond!
Wanneer iemand op jouw advertentie klikt, betaal je hiervoor. Afhankelijk van het zoekwoord en de concurrentie daarvan, wordt de klikprijs bepaald. Elke klik betekent ook dat er een potentiële klant op de website komt. Hierbij is het erg belangrijk dat je als bedrijf de campagne optimaal hebt ingericht en deze campagne maandelijks onderhoud om wijzigingen door te voeren en up-to-date te blijven. Iedere maand worden er namelijk nieuwe zoekwoorden toegevoegd die in de campagne worden meegenomen. Onderhoud je dit niet, kan dit je uiteindelijk extra geld kosten, doordat er minder klanten op de website komen.
Ben je benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!
Starten met jouw website
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Bulldog Media!
Kan ik je ergens mee helpen?