De identiteit van jouw bedrijf.

Onlinecampagnes zijn leuk. Maar heb je wel eens gedacht aan de juiste HTML5 banners? Dat klinkt lastig, en dat kan het soms ook zijn. Deze HTML5 banners zijn gekoppeld aan jouw Google of Bing Ads en worden getoond in video’s, op Marktplaats en andere advertentiewebsites. Daarom moeten deze natuurlijk wel goed in elkaar steken. Wij maken HTML5 banners voor een belachelijk scherp tarief. En ze springen in het oog van jouw doelgroep.

Google Ads banners

Naast het beheren van jouw Google of Bing Ads, kunnen we ook de passende banners maken. Zo weet jij dat jouw doelgroep direct bereikt wordt. Wij ontwikkelen in 8 stappen de juiste banners voor jouw bedrijf. Deze banners zijn natuurlijk leverbaar in verschillende formaten. Zo passen ze gemakkelijk in andere advertentieplatformen. Wil je meer informatie? Mail ons op info@bulldogmedia.nl. En je krijgt snel een antwoord van ons.

Maatwerk HTML5 banners

We begrijpen dat jij jouw zichtbaarheid online wilt vergroten. Dat kan door gebruik te maken van Google Ads. Je kunt hier eenvoudig meer traffic en leads uithalen. Zo zorg jij er weer voor dat jouw omzet omhoogschiet. Je voelt ‘m misschien aankomen: zichtbaarheid vergroten doe je met een passende banner. In jouw stijl, kleuren en teksten. Een standaard template werkt dus niet altijd goed genoeg. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Gaan we voor je regelen. Bel of mail ons voor een half uurtje sparren!

Advertentiebudget

Jouw advertentiebudget is essentieel als jij jouw doelgroep wilt bereiken. Hoe groter jouw budget, hoe meer mensen je kunt bereiken. Dat klinkt logisch. Natuurlijk horen we je denken: dat is een flinke investering. Wij hebben een simpele oplossing voor je: wij houden jouw investering in de HTML5 banners klein. Zo blijft er meer geld over voor je advertentiebudget en kun jij jouw doelgroep bereiken.
Html 5

Met het juiste beheer is uw website altijd up to date.