Skip links

Het belang van reviews

Natuurlijk heb jij veel tevreden klanten. Althans, dat hopen we. Sommige bedrijven schrijven hun eigen reviews om beter uit de verf te komen. En andere bedrijven hebben alleen maar slechte reviews. Hoe belangrijk zijn reviews voor jouw bedrijf en hoe kun je dit op de juiste manier inzetten? Wij vertellen je alles wat jij nodig hebt.

Reviews kun je op verschillende manieren laten schrijven. Je kunt dit op jouw eigen website doen. Maar hoe betrouwbaar is dat? Dat is nog maar de vraag. De meeste mensen zullen denken: ‘Leuk, maar wie zijn deze mensen?’

Je kunt gebruik maken van Google Reviews. Je hoeft alleen maar even een bedrijfspagina in te richten (of te laten inrichten) en dan kun jij reviews binnenhalen van jouw tevreden klanten. Een extra voordeel van deze reviews: jouw bedrijf wordt beter gevonden op Google aan de hand van de tekst in de reviews. Benoemt jouw klant jouw dienst of product? Een klassieke win-win.

Mocht je gebruik willen maken van derden, of externe partijen, dan kunnen wij je daar waarschijnlijk bij helpen. Bulldog Media is namelijk officieel partner van TrustPilot: de grootste review-site van de wereld. Erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en beschikbaar met allemaal (gratis) plug-ins voor jouw (nieuwe) website. Zodat jij kunt pronken met alle positieve reviews van jouw klanten.

Een kleine side-note. Waarschijnlijk onbelangrijk, maar we willen het toch even noemen. Ga niet zoeken naar neppe accounts of vraag vrienden op reviews te schrijven. Dat is echt zonde. Dit kan jouw bedrijf namelijk maken of kraken. En dat is nergens voor nodig.

Wil je even sparren met een van onze adviseurs? Laat het ons dan weten. Via sales@bulldogmedia.nl. Dan gaan wij voor je aan de slag met advies op maat.

Recente berichten

Hoe vaak moet je je website updaten?

26 augustus 2022

Hoe kun je een eigen blog beginnen

26 augustus 2022

WordPress: waarom is dat zo populair?

9 november 2021
Kan ik je ergens mee helpen?