Grafisch vormgever stage

Ben jij een waar designtalent en zoek je een stageplek waar jij je creativiteit als grafisch ontwerper kwijt kunt? Dan zit je bij ons goed. Wij zoeken een stagiair die zich thuis voelt in Indesign, Photoshop, en Illustrator, die ons team komt versterken in de Oostvoorne.

Je gaat je bezighouden met alle design-aspecten van onze projecten. Het is dus dé perfecte kans om zowel je talent als designer kwijt te kunnen, en om ervaring op te doen over online marketing.

Ook draai je bij ons mee als volwaardig personeelslid. Je krijgt zelf de verantwoordelijkheid over jouw project! In andere woorden; een stage waar je veel praktijkervaring op doet en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Reageer als je voldoet aan ons profiel als grafisch ontwerper:

  • Een enthousiaste student met minimaal MBO niveau;
  • Proactief en in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken;
  • Een wonder met Adobe programma’s, zoals InDesign, Photoshop en Illustrator?
  • Flexibel?
  • Een out-of-the-box denker?
  • En op zoek naar een meeloopstage?

Kort over ons

Wij zijn een full-service internet & reclamebureau gevestigd in Oostvoorne op het eiland Voorne-Putten. Als je geen zin hebt in een stijf bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres! Hier kun jij je stage lopen in een informele sfeer, samen met een jong en gezellig team. Dagelijks wordt er gezorgd voor een gratis luxe lunch.

Wil jij solliciteren?

door het onderstaande formulier in te vullen.    Bulldog Media