Skip links

Communicatiebureau Rotterdam

Bulldog Media helpt jouw in de digitale wereld

Een communicatiebureau Rotterdam voor jou!

Als ondernemer is het zeer belangrijk dat jouw product onder de aandacht komt en wij van het communicatiebureau Rotterdam Bulldog Media kunnen dit voor je regelen. Dit doe je door reclame te maken voor jouw product of dienst. Online adverteren is dan een goede optie voor nieuwe bedrijven.

Met online adverteren kom je tegenwoordig het meest naar voren. Dit is een veel beter optie dan fysiek reclame te maken. Een communicatiebureau in Rotterdam zal voor jou aan de slag gaan om de juiste reclame te maken voor jouw onderneming! Bulldog Media is een communicatiebureau Rotterdam die voor jou aan de slag gaat!

Wat kan een communicatiebureau Rotterdam voor jou betekenen?

Wij bij Bulldog Media kunnen een hoop voor jouw onderneming betekenen. Er zijn een aantal diensten die wij aanbieden aan onze klanten. Met deze diensten proberen wij zoveel mogelijk hulp te bieden aan bedrijven die beter gevonden willen worden. Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Het maken van websites en webshops
 • Social media marketing
 • Grafisch design
 • Drukwerk

Door één van deze diensten bij ons af te nemen, is het mogelijk om als bedrijf of onderneming beter gevonden te worden. Dit kan zijn op het internet, maar ook fysiek door middel van drukwerk. Zo is het mogelijk om door middel van visitekaartjes of flyers jezelf ook bij je in de buurt kenbaar maken.

Vormgeving van je website

Een belangrijk onderdeel van de diensten die wij aanbieden is de vormgeving van websites. Dit kan de vormgeving zijn van je huidige website, maar ook het maken en vormgeven van een nieuwe website. Als je al een website hebt en hierop uit wilt breiden, kunnen we je hier goed bij helpen. Hierbij is het mogelijk om ons in te schakelen voor het aanpassen en verbeteren van het design van je website. Wij kunnen namelijk je hele website finetunen.

Verder kunnen we ook zorgen voor de vulling op je website. Dit doen wij door middel van teksten. Deze teksten worden geschreven door professionele SEO tekstschrijvers. Dit houdt in dat er rekening gehouden wordt met SEO. SEO is ook wel zoekmachine optimalisatie. SEO is erg belangrijk voor de vindbaarheid van je website.

De vindbaarheid van je onderneming

Ook kunnen wij voor je bezig gaan met de vindbaarheid van je onderneming. Dit kunnen wij als communicatiebureau Rotterdam online, maar ook fysiek voor je doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de social media marketing van je onderneming in onze handen te leggen. Dit houdt in dat wij de doelgroep van de producten of diensten die je levert via social media proberen te bereiken.

Hiernaast leveren wij drukwerk. Drukwerk is erg veelzijdig. Dit zijn verschillende manieren voor de fysieke marketing. Hierbij helpen we je met het vormgeven en drukken van dingen zoals visitekaartjes en flyers. Op die manier is het mogelijk om meer klanten in je omgeving te krijgen. Ook kunnen we je helpen met het opzetten van een plan voor het verspreiden van het drukwerk.

Meer informatie?
Deze lijstjes geven een indruk van de soorten websites die wij maken. Bekijk ook onze voorbeelden om een goede indruk te krijgen van wat wij u kunnen bieden. Wilt u een mooie website volgens de Bulldog Media formule of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  Bulldog Media

  Bulldog Media

  + Herkenbaar
  + Professioneel
  + De juiste kennis in huis
  + Thuis in de digitale wereld

  1 1
  Kan ik je ergens mee helpen?